Sommarkampanj


Prova Autotrader Pro inkl NAS Access gratis till sista augusti!
Sommaren är här och vi ser fram emot sol och värme! Om det ändå skulle regna passar det ju utmärkt att prova Autotrader Pro kostnadsfritt fram till sista augusti och tex simulera 
robotar, eller varför inte prova att köra igång några robotar? Vi har inkluderat en provlicens för hela NAS Access också, Nordens största utbud av riktiga börsrobotar! Läs mer om NAS Access >För att få tillgång till Prova-på-licensen med Autotrader Pro behöver du fylla i namn och epostadress i formuläret nedan samt kryssa i att du accepterar användarvillkoren. Om du skulle vilja teckna din egen personliga Autotrader-licens efter provtiden hjälper vi dig såklart gärna att byta licensfil om du vill behålla installationen du riggat upp. 
  • För att prova Autotrader Pro behöver du ett Nordnetkonto med inloggningsuppgifter i form av användarnamn och lösenord - Mobilt BankID räcker inte för Autotrader
  • Nordnet debiterar 99 kr/mån för realtidskurser och detta abonnemang behöver du stänga av manuellt hos Nordnet om du inte vill fortsätta använda Autotrader efter provtiden
  • Du behöver en PC att köra Autotrader på (behöver vara igång under börstid). MAC + Win-emulator fungerar också bra
  • Genom att fylla i och skicka in formuläret nedan accepterar du användarvillkoren för Autotrader, Nordnets användarvillkor samt att ta emot våra nyhetsbrev via epost. Självklart kan du avanmäla epostutskicken via länk i nyhetsbrevet, eller genom att kontakta oss så tar vi bort adressen.
Namn: *
Telefon:
Epostadress: *
Fält markerade med * är obligatoriskaDu som redan har en Autotrader Bas-licens och vill uppgradera till Pro har möjlighet att göra det till rabatterat pris under sommaren, vi har reducerat uppdateringen till 2495 kr fram till sista augusti.

NAS-utbildningen HT18 nästan klar
HT18-omgången av NAS grundutbildning är klar förutom sista lektionen/sammanfattningen i augusti. Alla lektioner finns inspelade och det är nu möjligt att köpa utbildningen i inspelat format inkl licens för de båda robotarna Galaxy och MASS som vi tagit fram som exempel. Eventuella framtida uppdateringar ingår i licenserna, liksom analysverktyget Resultatanalys som vi använt flitigt i kursen för analys av nyckeltal och performance. 

Tillträde inom 24 timmar efter betalning, så nu kan alla som vill hoppa på NAS HT18 och gå igenom lektionerna när det passar bäst utan att behöva anpassa sig till datum i kursplanen. 
Nyheter
2019-06-20
Prova Autotrader Pro inkl NAS Access gratis till sista augusti! Sommaren är här och vi ser fr...
2019-06-29
Positiv månadsavslutning Juni stängde klart ovanför årsmedelvärdet för OMXS30 och det är alltid et...
2019-06-09
Vi lanserar en ny gratisrobot som kan handla nästan vilka tillgångar som helst för att nå max...
2019-04-20
Vi är väldigt glada att kunna presentera en ny multi-edge-strategi för daytrading med DAX-index. ...
2019-03-27
Vi har lagt till två nya trading-strategier i Nordic Autotrading Society Access. Båda är inspirerade...
2019-02-28
Senaste programversionen av Autotrader har stöd för ytterligare två kalendrar. Därmed hanteras nu...
2019-02-12
Vi har lagt till några nya skins till Autotrader. Olika användare har olika preferenser om hu...
2019-01-26
Det är äntligen dags att lansera Nordic Autotrading Society Access - en klubb för alla som v...