Stoploss Mini

Stoploss Mini är en enkel SemiRobot med flytande stoploss som finns som standard i AutoTrader. Med hjälp av Stoploss Mini kan du "låsa in" vinster och skydda mot onödiga nedgångar, tex medan du är på jobbet och inte har möjlighet att själv bevaka dina innehav. Det går fint att ansluta Stoploss Mini till de flesta instrument, allt från aktier med bra likviditet till minifutures, certifikat och terminskontrakt. Dessutom fungerar det på alla 7 marknaderna som Nordnet AutoTrader kan hantera i dagsläget.

  En mycket användbar egenskap med Stoploss Mini är att modellen övervakar köp- och säljkurser snarare än senast betalt. Detta gör det möjligt att använda flytande stoploss även på de instrument där omsättningen kanske är låg, som tex minufutures. Det är viktigt att inte förväxla omsättning och likviditet. Likviditeten av den emittent som ställer ut minifuturen. Det gör att det alltid går att både köpa och sälja en minifuture även om det inte finns några andra som handlar just nu.

Stoploss Mini är extra användbar i just det sammanhanget, eftersom man då inte är beroende av andra fysiska köpare och säljare i marknaden utan endast att emittenten som ställer ut instrumentet. Stoploss Mini kan alltså bevaka ditt innehav även när det inte sker några avslut i marknaden.

Nyckelfärdigt
Stoploss Mini finns färdig direkt från installation av Nordnet AutoTrader, och är enkel att komma igång med. En steg-för-steg-beskrivning finns i manualen nedan så att du kan komma igång och "låsa in" din första vinstposition snabbt och smidigt.
I det här YouTube-klippet går vi igenom hur Stoploss Mini kan användas >
  • Fungerar med alla typer av instrument
  • Fungerar på alla 7 marknader som AutoTrader hanterar
  • Du kan ansluta så många Stoploss Mini du vill samtidigt
  • Individuella inställningar per instrument
  • Fungerar på alla dina Nordnet--konton
  • Bevaka positioner i instrument utan omsättning
  • Kan även hantera blankningspositioner

    Detta kallar vi för SemiRobotar:
Många har lätt för att köpa en aktie, men känner ett motstånd mot att sälja. En SemiRobot hjälper dig både hitta ett statistiskt övertag i marknaden genom att räkna ut bästa tillfället att sälja enligt en fastställd logik, men framför allt med bevakningen av positioner i marknaden som man kanske inte hinner själv när man är på jobbet osv. En SemiRobot både övervakar, räknar ut statistiskt bästa tillfället och lägger order (samt skickar gratis pushmeddelande till din mobil så att du vet när ordern skickats). AutoTrader Bas ger dig flera smarta SemiRobotar att välja mellan, allt efter vilket handels- tempo och logik du föredrar. Det kan vara allt från en enkel flytande stoploss till smarta aktiemodeller som kan användas både som FullRobotar och SemiRobotar. Exempel på kraftfulla SemiRobotar är Stoploss MiniDouble 7Fear/GreedMFI 3

 
Nyheter
2019-10-16
Nu finns NAS Access i tre olika prisnivåer Därmed kan alla hitta sin nivå, något som ökar tillgängli...
2019-10-12
Stödnivåer skickade upp OMXS30 igen Oktober inledde som bekant med rejält volatil handel. Så här l...
2019-08-24
Nu har höstens nybörjarkurs i teknisk analys startat, där de två första lektionerna är helt gratis. ...
2019-06-20
Du som redan har en Autotrader Bas-licens och vill uppgradera till Pro har möjlighe...
2019-06-09
Vi lanserar en ny gratisrobot som kan handla nästan vilka tillgångar som helst för att nå max...
2019-04-20
Vi är väldigt glada att kunna presentera en ny multi-edge-strategi för daytrading med DAX-index. ...
2019-03-27
Vi har lagt till två nya trading-strategier i Nordic Autotrading Society Access. Båda är inspirerade...
2019-02-28
Senaste programversionen av Autotrader har stöd för ytterligare två kalendrar. Därmed hanteras nu...