Stoploss Mini

Stoploss Mini är en enkel SemiRobot med flytande stoploss som finns som standard i AutoTrader. Med hjälp av Stoploss Mini kan du "låsa in" vinster och skydda mot onödiga nedgångar, tex medan du är på jobbet och inte har möjlighet att själv bevaka dina innehav. Det går fint att ansluta Stoploss Mini till de flesta instrument, allt från aktier med bra likviditet till minifutures, certifikat och terminskontrakt. Dessutom fungerar det på alla 7 marknaderna som Nordnet AutoTrader kan hantera i dagsläget.

  En mycket användbar egenskap med Stoploss Mini är att modellen övervakar köp- och säljkurser snarare än senast betalt. Detta gör det möjligt att använda flytande stoploss även på de instrument där omsättningen kanske är låg, som tex minufutures. Det är viktigt att inte förväxla omsättning och likviditet. Likviditeten av den emittent som ställer ut minifuturen. Det gör att det alltid går att både köpa och sälja en minifuture även om det inte finns några andra som handlar just nu.

Stoploss Mini är extra användbar i just det sammanhanget, eftersom man då inte är beroende av andra fysiska köpare och säljare i marknaden utan endast att emittenten som ställer ut instrumentet. Stoploss Mini kan alltså bevaka ditt innehav även när det inte sker några avslut i marknaden.

Nyckelfärdigt
Stoploss Mini finns färdig direkt från installation av Nordnet AutoTrader, och är enkel att komma igång med. En steg-för-steg-beskrivning finns i manualen nedan så att du kan komma igång och "låsa in" din första vinstposition snabbt och smidigt.
I det här YouTube-klippet går vi igenom hur Stoploss Mini kan användas >
  • Fungerar med alla typer av instrument
  • Fungerar på alla 7 marknader som AutoTrader hanterar
  • Du kan ansluta så många Stoploss Mini du vill samtidigt
  • Individuella inställningar per instrument
  • Fungerar på alla dina Nordnet--konton
  • Bevaka positioner i instrument utan omsättning
  • Kan även hantera blankningspositioner

    Detta kallar vi för SemiRobotar:
Många har lätt för att köpa en aktie, men känner ett motstånd mot att sälja. En SemiRobot hjälper dig både hitta ett statistiskt övertag i marknaden genom att räkna ut bästa tillfället att sälja enligt en fastställd logik, men framför allt med bevakningen av positioner i marknaden som man kanske inte hinner själv när man är på jobbet osv. En SemiRobot både övervakar, räknar ut statistiskt bästa tillfället och lägger order (samt skickar gratis pushmeddelande till din mobil så att du vet när ordern skickats). AutoTrader Bas ger dig flera smarta SemiRobotar att välja mellan, allt efter vilket handels- tempo och logik du föredrar. Det kan vara allt från en enkel flytande stoploss till smarta aktiemodeller som kan användas både som FullRobotar och SemiRobotar. Exempel på kraftfulla SemiRobotar är Stoploss MiniDouble 7Fear/GreedMFI 3

 
Nyheter
2018-12-08
Ökande volatilitet De tendenser vi sett senaste veckorna till ökad dag-till-dag-volatilitet har fö...
2018-11-14
Vi presenterar DuoCycle - en ny adaptiv indexrobot som finns i tre versioner, en för OMX, OBX...
2018-06-03
Torsdagen 25:e oktober kl 18:00 körde vi ett öppet webinar för alla som är intresserade av att vet...
2018-10-10
M.E.S.P - MultiEdge Stock Portfolio I vår strävan att underlätta diversifiering l...
2018-09-12
Vi presenterar en ny investeringsstrategi Vi arbeter ständigt för ökad diversifiering och bättre r...
2018-03-12
Vi har nöjet att presentera vår nya pair trading-robot Alpha Shark! Alpha Shark har...
2017-11-16
Nordnet bjuder tillsammans med Autostock in till ett event i Göteborg där temat är hur man...
2017-12-06
Samtliga börshandlade produkter på svenska marknaden har fått nya Market IDs. Det betyder att ...