NAS Access infrastruktur

På den här sidan förklarar vi hur NAS Access är uppbyggt tillsammans med Strategy Link/ETP Link. 

Delstrategier
Access-biblioteket består av ett flertal mindre och enklare handelsstrategier. Dessa exekveras på varsitt fiktivt konto i Autotrader. Varje strategi kan därmed viktas individuellt genom att variera resp testkontos saldo. Det går också att ställa in varje strategis egen hävstång mot testkontot i antingen Long-scriptet eller ev konfig-script som laddas ner tillsammans med strategiordermodellerna.
Användningen av separata fiktiva konton för varje delstrategi ger också möjlighet att följa upp resp strategi över tid via tex Loggade lokala ordertransaktioner > sortera på önskat konto


Strategy Link
En av de stora vinsterna med att slå samman ett antal strategiers positioner till en gemensam nettoposition är att man endast handlar minsta möjliga antal minifutures och därmed får en lägre genomsnittlig räntekostnad. Strategy Link hanterar varje strategis unika position genom att läsa av den minnescell som strategin skriver till. Summan av alla innehav beräknas och skickas till ETP Link som i sin tur replikerar positionen till ett skarpt konto i form av samma antal minifutures. I Strategy Link-panelen kan man också välja vilka delstrategier som ska tas med i nettopositionen genom att enkelt sätta "1" eller "0".
En annan fördel är att samma uppsättning minifutures kan användas oavsett antal anslutna delstrategier. Vill man addera en ny delstrategi behöver man alltså bara ansluta den till sitt unika testkonto och "switcha" på den nya strategin i Strategy Link.


ETP Link
Signalen från Strategy Link som innehåller nettopositionen tas emot av ETP Link och replikeras i form av samma antal minifutures. ETP Link har stöd för att välja den minifuture som för tillfället ligger närmast det angivna riktpriset. På så vis kan man checka in ett antal minifutures med olika prisnivå och undvika att stå utan position i händelse av att en minifuture går till stoploss och förfaller. 

 
Nyheter
2019-11-16
Rekylen fortsätter lite till I förra veckans analys skrev vi om utsikterna inför en eventuell nedr...
2019-11-03
Nu är det äntligen dags för första öppna webinaret där vi presenterar NAS Access. Onsdag kväll (6:e ...
2019-10-16
Nu finns NAS Access i tre olika prisnivåer Därmed kan alla hitta sin nivå, något som ökar tillgängli...
2019-08-24
Nu har höstens nybörjarkurs i teknisk analys startat, där de två första lektionerna är helt gratis. ...
2019-06-20
Du som redan har en Autotrader Bas-licens och vill uppgradera till Pro har möjlighe...
2019-06-09
Vi lanserar en ny gratisrobot som kan handla nästan vilka tillgångar som helst för att nå max...
2019-04-20
Vi är väldigt glada att kunna presentera en ny multi-edge-strategi för daytrading med DAX-index. ...
2019-03-27
Vi har lagt till två nya trading-strategier i Nordic Autotrading Society Access. Båda är inspirerade...