Autostock

Sylvass börsanalys

Senaste nyheterna

Exitstrategier

Automatiska exitstrategier är enkla att använda och ger dig fördelen att du slipper bevaka dina positioner själv. Det går enkelt att ansluta tex en flytande stoploss till dina positioner i marknaden, eller varför inte koppla en automatisk TakeProfit och Stoploss i förväg till en aktie som du vill handla. Då kan du snabbt lägga order från var som helst, Nordnets app, webb, direkt i Autotrader eller telefonorder, och så fort positionen finns på kontot börjar Autotrader bevaka enligt dina förinställda villkor och sälja när dessa uppfylls.

Våra exitstrategier fungerar för aktier (Norden, USA, Canada och Tyskland), minifutures, certifikat, terminskontrakt, råvaror på testkonton osv.
För snabbguide hur man ansluter en exitstrategi - ta gärna en titt på våra YouTube-klipp >

     
 

   
YouTube > Här syns ett exempel på hur Stoploss Mini - en flytande stoploss - bevakar en position i en minifuture. Stoplossgränsen följer med uppåt men inte nedåt, och när kursen skär stopplinjen säljs positionen automatiskt.
Det fungerar med aktier, certifikat, minifutures osv.
YouTube > Exempel på hur Target/Stoploss-modellen kan användas - här ansluten till en vanlig aktie.

Target/Stoploss fungerar med alla instrument, USA-aktier, minifutures och certifikat.


YouTube > Trend Entry och Exit kan användas både för att köpa och sälja automatiskt när kursen skär trendlinjen. I det här exemplet har vi "låst in" en trend med Trend Exit som bevakar positionen och säljer när kursen skär trendlinjen. Det fungerar med aktier, certifikat och minifutures.