Autostock

Sylvass börsanalys

Senaste nyheterna

Nya handelsstrategier

Vi har uppdaterat både gratis- och betalpaketet med nya strategier
Vi har uppdaterat både gratis- och betalpaketet med nya strategier, och dessutom sänkt priset på strategipaketet NAS Select till 450 kr/mån. Nedan hittar du mer info om MTX Nasdaq Nimble, Rapid Reaper 3Q, DayBreak och NAS Beamer. 

MTX Nasdaq Nimble är en spin off från pågående Nordic Autotrading Society SPY Academy-utbildningen. Den är MTX-baserad (Multi Trader X-plattformen) och behöver därför exekveras på en egen instans av Autotrader om du även vill köra andra MTX-strategier som tex Infinity, Galaxy och MTX SPY. Övriga strategier nedan fungerar direkt tillsammans som vanligt. 

MTX Nasdaq Nimble är en ny multi edge-strategi för QQQ (Nasdaq 100-ETF) baserad på ett urval av trading setuper från Nordic Autotrading Society-utbildningen SPY Academy som pågår fram till försommaren. Vi har valt ut 10 long- och short-setuper som fungerar även på QQQ. Analysen baseras på en rad olika statistiska "edgar", allt från breakout, mean reversion till kalendereffekter. Nasdaq Nimble finns tillgänglig i betalpaketet NAS Select.    

 

Rapid Reaper 3Q är en kortsiktig day- och swing trading-strategi, också för QQQ (Nasdaq 100-ETF), tillgänglig i gratispaketet. Analysen baseras på price action-genererade breakout-setuper.

Positionen kan stängas samma dag eller dagen efter beroende på marknadsförhållanden.
 
DayBreak lanserades nyligen i betalpaketet NAS Select, men har flyttat upp till gratispaketet istället och ersätter tidigare Smart Beta Portfolio som lyfts ur pga ränteläget just nu.
Strategin handlar de amerikanska indexen via ETFerna QQQ, DIA och SPY vars positioner replikeras till minifutures på skarpt konto. Analysen är helt baserad på kalenderanomalier och price action och innehåller inte en enda traditionell TA-indikator. Positionen stängs samma dag.
   
NAS Beamer är en day trading-strategi som lyftes ur för några år sedan har fått en "re-visit" och är tillbaka i betalpaketet NAS Select där den ersätter tidigare Slicer som lyfts ur pga rådande ränteläge. 
Vi fokuserar mer på kortsiktiga strategier för att hålla ränte-slippage på en minimal nivå. 

Analysen baseras på volatilitetsstyrda break out-nivåer.

TimeTactics är en spin off från SPY Academy-utbildningen där vi använt data mining för att hitta starka kalenderanomalier.
De flesta av dessa fungerar även på andra aktieindex, både long- och short.
Vi har simulerat på 30 års datahistorik för att säkerställa robusthet och kontinuitet. Positionerna hålls allt från några få dagar upp till som mest ett par veckor.
TimeTactics finns tillgånglig i betalpaketet NAS Select där den ersätter Night Raider som lyfts ur.Breakdown Blitz ersätter Barlight Short för att öka handelsfrekvensen och minska tid i marknaden med tanke på det rådande ränteläget. 

Analysen baseras på breakout i intraday-perspektiv. Endast short-positioner tas.

Strategin är utvecklad för handel med OMXS30 samt amerikanska index Nasdaq100 (QQQ) samt SP500 (SPY).