Autostock Forum  

Gå tillbaka   Autostock Forum > Support för AutoTrader > Handelsstrategier
FAQ Medlemslista Kalender Sök Dagens inlägg Markera forum som lästa

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #751  
Gammal 2018-06-04, 15:43
sirnick sirnick är inte uppkopplad
Nordic Autotrading Society HT18
 
Reg.datum: Feb 2017
Ort: Lissabon
Inlägg: 110
Citat:
Ursprungligen postat av Henning2 Visa inlägg
Samma här. Senast 16:00
Snyggt! Då var jag inte ensam
Svara med citat
  #752  
Gammal 2018-06-05, 11:17
Sebbemax Sebbemax är inte uppkopplad
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2017
Ort: ÖREBRO
Inlägg: 50
Hmm Alpha shark gick full 3/3 på OMX nyligen
Men DAX är fortfarande bara 2/3.
Inga försök gjordes att köpa en 3e DAX andel på testkontot

summorna på testkontot är 64st OMX =ca 100.000
5st DAX = ca 65.000
Svara med citat
  #753  
Gammal 2018-06-05, 11:23
Henning2 Henning2 är inte uppkopplad
Nordic Autotrading Society Extended
 
Reg.datum: Jun 2017
Ort: Göteborg
Inlägg: 109
Citat:
Ursprungligen postat av Sebbemax Visa inlägg
Hmm Alpha shark gick full 3/3 på OMX nyligen
Men DAX är fortfarande bara 2/3.
Inga försök gjordes att köpa en 3e DAX andel på testkontot

summorna på testkontot är 64st OMX =ca 100.000
5st DAX = ca 65.000
Samma för mig som för dig förutom att jag har 66st omx. 11:38 köptes enbart omx ingen affär i dax.
Svara med citat
  #754  
Gammal 2018-06-05, 11:39
Micke008 Micke008 är inte uppkopplad
Nordic Autotrading Society vår 2018
 
Reg.datum: Oct 2017
Inlägg: 102
Jag var ute för att jag inte fick igenom köpet på vid ett tillfälle för några veckor sedan, då hade instrumentet rört sig mer än 10% sedan senaste avslut vilket gjorde att det inte gick att köpa det.
Jag fick ringa till Nordnet för att de skulle låsa upp. Men jag ersatte mini/turbon med en närliggande som det hade varit mer handel i.
Svara med citat
  #755  
Gammal 2018-06-05, 11:48
Sebbemax Sebbemax är inte uppkopplad
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2017
Ort: ÖREBRO
Inlägg: 50
Nja problemet är att alphan inte ens försökte köpa en 3e andel på testkontot. Så Inga försök hos nordnet har gjorts
Svara med citat
  #756  
Gammal 2018-06-05, 12:08
Rikard Autostocks avatar
Rikard Autostock Rikard Autostock är inte uppkopplad
Rikard Autostock
 
Reg.datum: Dec 2015
Inlägg: 6 744
kan vara att pengar saknas. ETP Link har ett visst skydd mot orderförsök när saldot är för litet. Hur många andelar fattas och till vilket pris? Blir den summan mindre än vad som finns ledigt på kontot?
Svara med citat
  #757  
Gammal 2018-06-05, 13:24
Sebbemax Sebbemax är inte uppkopplad
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2017
Ort: ÖREBRO
Inlägg: 50
Han borde köpa för ca 100.000:_ på varje sida
så fattas 2-3 DAX andelar pris ca 13.000/st ( DAX kursen) första gången köpte han 2st andelar andra gången 3st =5

Finns ca 65.000kr kvar på testkontot så borde inte vara något problem

summorna på testkontot är 64st OMX =ca 100.000
5st DAX = ca 65.000

Senast redigerad av Sebbemax den 2018-06-05 klockan 13:34.
Svara med citat
  #758  
Gammal 2018-06-05, 15:13
Rikard Autostocks avatar
Rikard Autostock Rikard Autostock är inte uppkopplad
Rikard Autostock
 
Reg.datum: Dec 2015
Inlägg: 6 744
Ok, om det är på testkontot det ligger snett så är något fel. Kör du på flera testkonton kanske? Då blir det knas eftersom globala celler används.
Svara med citat
  #759  
Gammal 2018-06-05, 15:43
MartinS MartinS är inte uppkopplad
Nordic Autotrading Society höst 2017
 
Reg.datum: Apr 2017
Ort: Göteborg
Inlägg: 343
Betyder det att man bara kan köra Alpha Shark på flera depåer om man använder ett och samma testkonto?
Svara med citat
  #760  
Gammal 2018-06-05, 15:45
Rikard Autostocks avatar
Rikard Autostock Rikard Autostock är inte uppkopplad
Rikard Autostock
 
Reg.datum: Dec 2015
Inlägg: 6 744
Japp, stämmer. Alternativt flera AT-installationer.
Svara med citat
  #761  
Gammal 2018-06-05, 16:05
Henning2 Henning2 är inte uppkopplad
Nordic Autotrading Society Extended
 
Reg.datum: Jun 2017
Ort: Göteborg
Inlägg: 109
Citat:
Ursprungligen postat av Rikard Autostock Visa inlägg
Japp, stämmer. Alternativt flera AT-installationer.
Jag kör bara på ett testkonto och har kört sharken sedan starten. Har funkat fint tills nu.
Svara med citat
  #762  
Gammal 2018-06-05, 16:25
Palgrave Palgrave är inte uppkopplad
Höjdarmedlem
 
Reg.datum: Nov 2016
Ort: Sthlm
Inlägg: 928
Er det mulig å rita Profit for posisjonen i diagrammet i procent? Det ligger kanskje redan i säljskriptet som en variabel?
Svara med citat
  #763  
Gammal 2018-06-05, 21:51
Sebbemax Sebbemax är inte uppkopplad
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2017
Ort: ÖREBRO
Inlägg: 50
Har en helt ny Autostock installation ( installerade om allt efter att Shark gick likvid)

Kör endast ett testkonto med Shark och ett annat test konto med Raptor

En tanke
Eftersom Henning2 och jag fick samma problem samtidigt och vi har samma storlek på testkontot ( samma antal andelar) kanske det är där felet ligger ?
Vi kör båda nya versionen ? Hans har fungerat felfritt sen start och min är nystartad

kanske på något sätt DAX delen rundar av andelar fel ?
Har för mig att sist köpte DAX sidan 2+2+2 när OMX köpte 22+22+20 (kan ha fel)
Och nu blev det 2+3+0 istället ?
som sagt rena gissningar från min sida

Vad hände hos er andra liger ni kvar 2/3 eller har ni 3/3 ?
Svara med citat
  #764  
Gammal 2018-06-05, 22:24
mikola mikola är inte uppkopplad
Nordic Autotrading Society HT18
 
Reg.datum: Dec 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 421
Citat:
Ursprungligen postat av Sebbemax Visa inlägg
Vad hände hos er andra ligger ni kvar 2/3 eller har ni 3/3 ?
Jag har 3/3. 1 grid igår och 2 idag (10.11 och 11.39)
Svara med citat
  #765  
Gammal 2018-06-05, 23:29
jimmy jimmy är inte uppkopplad
Registered User
 
Reg.datum: Jan 2012
Inlägg: 726
Citat:
Ursprungligen postat av Sebbemax Visa inlägg
Har en helt ny Autostock installation ( installerade om allt efter att Shark gick likvid)

Kör endast ett testkonto med Shark och ett annat test konto med Raptor

En tanke
Eftersom Henning2 och jag fick samma problem samtidigt och vi har samma storlek på testkontot ( samma antal andelar) kanske det är där felet ligger ?
Vi kör båda nya versionen ? Hans har fungerat felfritt sen start och min är nystartad

kanske på något sätt DAX delen rundar av andelar fel ?
Har för mig att sist köpte DAX sidan 2+2+2 när OMX köpte 22+22+20 (kan ha fel)
Och nu blev det 2+3+0 istället ?
som sagt rena gissningar från min sida

Vad hände hos er andra liger ni kvar 2/3 eller har ni 3/3 ?
Jag har som nämnt ett misstänkt problem med installation, dock den senaste exiten efter 3 grids såg inte ut som tidigare fel, exit kom väldigt snart efter 3e grid och krasch eller omstart föranledde exit.
En stund efter att NAT tagit exit köpte jag manuellt tillbaka 2 grids, troligen låg kurvan då åter innanför det 3e bandet.
Jag Ska köra på nyinstallation från torsdag.
Om fler fått exit efter 3 band så intressant att veta.


Senast redigerad av jimmy den 2018-06-05 klockan 23:42.
Svara med citat
Svara


Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:40.


Programvara från: vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson