Autostock

Sylvass börsanalys

Senaste nyheterna

Autotrader Bas

Autotrader Bas och Pro är både analys- och handelsplattform i samma mjukvara. Du kan handla både manuellt och automatiskt på dina Nordnetkonton inkl ISK för överlägsna skattefördelar.
          

 Enda plattformen som kan autohandla på ISK  
 Handla på ISK = ingen vinstskatt eller K4

 Lås in vinster med smarta stoppar även på minifutures    Svensk support och dokumentation

 Lägg order direkt från Autotrader    Utbildningar via webinar
 Snabb miljö - ständigt inloggad på dina Nordnetkonton  
 Courtagefri handel enligt Nordnet Markets
 Handla på fiktiva konton tills du känner dig redo    Stort utbud av både gratis- och betalstrategier
 Bygg egna automatiska handelsstrategier    Fungerar för alla nordiska Nordnetkunder
 Supereffektivt börsanpassat scriptspråk    Få larm till mobilen när något intressant händer
 Simulera strategier på historiskt data med Autotrader Pro    Screena fram gynnsamma aktier just nu
 Skapa egna arbetsytor med diagram och indikatorer    Hitta statistiska övertag i marknaden
 Sätt ihop din egen robotportfölj     Marknadens vassaste verktyg för hävstångsprodukter


Varför är Investeringssparkonto så fördelaktigt?
ISK är världsunikt ur skattesynpunkt och ger fantastiska fördelar jämfört med att handla på traditionella depåkonton. Reavinstskatt tas ej ut och ingen deklaration behöver heller göras vilket minskar administrationen. Att slippa betala 30% skatt på vinsten varje år gör stor skillnad med tiden tack vare ränta-på-ränta-effekten. Mer pengar blir kvar på kontot och kan återinvesteras och skapa mer vinst. 

 

Ovan ser vi den simulerade avkastningen för en av standardrobotarna som ingår i Autotrader Bas-abonnemanget, Smart Beta Portfolio. Kontot började med 50 000 kr år 2010 och handel har simulerats med standardinställningar på dels ett ISK-konto (övre kurvan) samt ett vanligt beskattat depåkonto. Vi ser tydligt hur skillnaden blir större och större med tiden tack vare ränta-på-ränta-effekten när skatt på vinsten dras från kontot varje årsskifte. I slutet av simuleringen har ISK-kontot ökat till ca 180 000 kr medan det beskattade depåkontot nått ca 145 000 kr. I det här exemplet blir de alltså nästan 25% mer pengar på kontot i slutet bara genom att handla på ISK.Smart Beta Portfolio
är ett exempel på en av de robotar som ingår när man abonnerar på Autotrader Bas. Det fungerar så att Autotrader Bas exekverar roboten och lägger order till något av dina Nordnetkonton. Du bestämmer själv insats, risknivå och vilka tillgångar som ska handlas.

Det går också utmärkt att köra flera robotar för att maximera diversifieringen och öka den riskjusterade avkastningen. Genom att välja ut robotar som handlar olika tillgångar, gärna med olika placeringshorisont får man bättre riskspridning i sin portfölj.

Grafiska hjälpmedel som kan underlätta din trading
 

   

Se trenden enklare med Heikin Ashi - välj mellan vanliga candle sticks, raka staplar och Heikin Ashi-diagram (standard och smoothed) i Autotrader. Du väljer enkelt utseende själv. Det går också att justera färginställningar för diagram genom att högerklicka i skalan. Vi har inte mindre än 21 olika färgteman att välja mellan.

  Koppla automatisk bevakning både för köp och sälj enkelt med trendlinjer, perfekt när du inte hinner passa börsskärmen själv. Det går att rigga orderläggningen i förväg så att du endast behöver dra linjen i diagrammet för att aktivera och börja låsa in vinster - snabbt och effektivt!

Välj bland över 20 olika färgteman för att anpassa Autotrader till dina önskemål
Du kan själv bestämma hur din arbetsmiljö ska se ut i Autotrader. Det finns ett 20-tal olika "skins" att välja bland, och det går att redigera färger osv i varje tema. Vissa användare föredrar ett ljust tema, andra vill hellre ha mörk bakgrund osv. Skapa dina egna arbetsytor och spara för snabbval senare. Det är enkelt att bygga en smidig miljö för tex daytrading, eller en annan för screening där du letar aktiekandidater. Autotrader kan assistera dig med automatisk bevakning av dina positioner när du inte är på plats, eller tom även köpa med automatik som du riggar upp i förväg.