Autostock

Sylvass börsanalys

Senaste nyheterna

CoinBonkerCoinBonker är en ny strategi som är gjord för att samla in pengar till Ukrainas frihet. För att få tillgång till CoinBonker behöver ett bidrag göras om minst 500 kr till en välgörenhetsorganisation som direkt stödjer Ukrainas kamp. Skicka en bild som visar ditt bidrag till info@autostock.se så skickas en detaljerad beskrivning av strategin och nedladdningskod. 

Här finns en lista på organisationer som stödjer Ukraina https://cornucopia.se/2022/08/organisationer-och-projekt-for-att-stodja-ukraina/

CoinBonker är en break-out strategi som främst är framtagen för Bitcoin-certifikat. Strategin är en klassisk break-out med mål att den ska göra affärer genom att fånga ett utbrott från en kursnivå. CoinBonker blankar inte utan gör endast köpaffärer. 


      
Viktigt att komma ihåg är att vid utvecklingen av strategin fanns bara data från juli 2018 vilket innebär att strategin inte har ett out-of-sample (period som kan användas för att verifiera resultaten mot). Detta är en svaghet som är viktigt att tänka på vid bedömning av historiska simuleringsresultat.
CoinBonker kan anslutas direkt till det handlade instrumentet, men om du avser att köra flera kryptovaluta-strategier fungerar det också att ansluta till fiktiva konton och använda PC Link/ETP Link för att nettopositionera.       

Positionen stänger oftast efter någon dag men kan ligga öppen om inte exitvillkor uppnås.
Som med alla kryptovalutor är det viktigt att tänka på vilken hävstång man väljer så att man inte tar för stor risk.
Strategin är lämplig att ingå som en mindre del i en större portfölj.


För utförlig information om simulerat resultat hänvisar vi till Excel-verktyget Portfolio Mixer där samtliga handelsstrategier finns och du har möjlighet att sätta samman en portfölj av strategier och studera historiskt utfall.