Autostock

Sylvass börsanalys

Senaste nyheterna

NAS PRO MTXVill du bygga egna strategier men begränsas av dina kunskaper i programmering? Då kan NAS Pro vara lösningen för dig. NAS Pro är en tillhörande kurs kring MultiTrader X Pro till Autotrader, som är ett verktyg för snabb utveckling och implementering av hela portföljer av strategier. NAS Pro är avsett för dig som använt Autotrader ett tag och är bekant med miljön, men känner att du skulle vilja ha en färdig miljö att testköra robot-idéer i. Det krävs endast lättare programmeringskunskaper för att kunna använda verktyget. 

Med MultiTrader X Pro kan du ha upp till 100 long-  och 100 short-strategier (1 tillgång) som hanteras oberoende av varandra på ett fiktivt konto och med en uppsättning minis. Med inbyggda smarta funktioner underlättas arbetet ytterligare när du vill vässa dina strategier. MultiTrader X Pro är framförallt för de som vill ha en stor portfölj med allt från daytrading till swing och trendföljande strategier. 

Förkunskapskrav: deltagit eller deltar i någon av de utbildningarna, HT18 eller HT21 Infinity


Titta på inspelat webinar med information inför kursen >
Grundlig genomgång av MTX-plattformen och dess möjligheter (förberedande webinar veckan innan)

Strategimallar och verktyg för strategiutveckling

Exempelstrategier

Workshop under två dagar (fysisk intensivhelg i Stockholm)

Data-mining

Utvärdering av resultat från simulering (uppföljande webinar efter)Kursavgiften inkluderar förutom utbildningen en lifetime-licens för MultiTrader X-verktyget. Antalet deltagare är begränsat till 8-10 st eftersom vi vill kunna ge varje deltagare bästa tänkbara förutsättningar.

NAS PRO MTX intresseanmälan      d 

d